otrdiena, 2009. gada 22. septembris

23. septembris


Hei. Nu tad atkal labrīt/labvakar!

Kā Jums liekas, vai ir kas mainījies? Atbilde noklusēta...
Šovakar esmu izvēlējies Hotel Quentin England? Esmu reiz palicis Quentin viesnīcā, skat pirmo rakstu. Šī ir cita. Pārsteidza cena šodien manā mīļajā booking.com, kurš piedāvāja fantastisku darījumu par 30 eiro. Tik lēti nekad nebiju atradis. Lieliski, nodomāja Kristaps un norezervēja viesnīcu. Kad pienāca vakars un bija laiks ierasties, devos ar kājām no darba. Atkal tā pamatīgi izstaigājies. 6 km no rīta un 4 km vakarā ir tīri ok. Rajons skaists, netālu parks, klusas jaukas ielas. Uz tās ielas, kur atrodas viesnīca bija atrodamas kvartāla ietvaros vēl 5 viesnīcas. Tā neko. Un Tommy Hilfiger'a pārstāvniecība, ieraudzījis to, jau sajutos teju mājīgi. Hmmm... Bet liels bija mans pārsteigums, kad viesnīcā man pateica, ka nummurs atrodas pagrbstāvā. Nu ok.. eju lejā, bet tur viss tik maziņš. Ok, istaba ir. Nedrīkst jau sūdzēties, cena tāda. Bet nu
iespaidam, logs ir, tikai man pat ir kakls jāstaipa, lai gaismu redzētu, pārvietojoties starp mikroskopisko guļamtelpu, dušas telpu un koridori, ir jāpieliec pamatīgi galva, tādas tur ailes. Uz grīdas flīzes. Bet gan jau. Tāpēc ātri nolēmu, ka tur nu es vakaru nepavadīšu, jā šoreiz es netiku pie tā divvietīgā nummmura, kā parasti! Un devos ielās, jo pulkstenis bija pirms astoņiem. Devos uz 3 km attālo bibliotēku, kura strādā līdz 22.00. Forši tas te ir. Pa ceļa šo to uzkodu. Nu jā un bibliotēka ir ģeniāla. Šovakar atkal kaut kāds klavierkoncerts, izklausās gan pēc R.Klaidermana, bet nu a forši tak! Un skats uz pilsētu naktī arī ir ok.


Nu jā, tad nu pēc visa šī došos vien atpakaļ uz savu Quentin England. Kāpēc England (bildē tas nosaukums ir vēl pretrunīgāks!!!), nav ne jausmas, varbūt tāpēc, ka holandieši ir jūrasbraucēji? Nu nez. Lai vai kā, šodien man kolēģe atzinās, ka šeit Holandē tā saucamās Vīnes desiņas, kuras samērā daudzi cilvēki ēd mājās, nemaz nevāra, bet aplej tikai ar verdošu ūdeni, tādā veidā uzsildot un nomazgājot reizē. Tas tāds jaunums man bija no kulinaris vulgaris! :)




3 komentāri: