trešdiena, 2009. gada 23. septembris

24. septembris



Asia is closer if you choose China airlines..

Tāds lūk smieklīgs un reizē traģisks uzrakst rotāja kādas ceļojumu kompānijas logu. Ko tas nozīmē, man kā rasistam iesācējam? Vispirms, jau tā ir visai klaji demostrēta ideja, ka Āzijai ir jāsākās Eiropā, Amsterdamā. Otrkārt, Amsterdamā prakstiski uz ielām ir sastopama patiesā Āzija un Āfrika. Treškārt, šī reklāma to pasaka tādā veidā, kad tas liekas ikdienišķs un sen gaidīts fakts. Varbūt tā arī ir...

ok, man ir jauns muzikālais favorīts.. Reiz bija leģendārie jaunības un blonduma maksimālisti Chesney Hawks ar milzu hitu One and only... ir pagājuši kādi 20 gadi un ir dzimusi sieviete... Ladyhawke... un spēlē tādā manā stilā, pseido pops un roks kopā un vēl tās frizūras un video.. You set me on fire.. baudiet, Jums tik jāspiež PLAY, lau uzsāktu strumējumu. Vispār ar šo uzsāku to, ko sauc, mazāk ikdienas, vairāk tīras mantas... ???? Un jaa, viņa nāk no Jaunzēlandes, ideāli!




Kur šovakr palieku? Booking.com pēc vakardienas fiasko man šodien piedāvāja kaut ko jaunu - BackstageHotel.



Viesnīca ir absolūt lieliska. Interjers veidots it kā to būtu dizainējuši cilvēki, kuru ikdiena ir būvēt skatuves. Skapji, gultas, gaismas, spoguļi.. Tāpēc šovakar tomēr vairāk roks piederas, kaut aiz cieņas pret vēsturi.



Bildē no kāda cita tūrista kameras redzams spogulis ar lampiņām kā filmās. Pie griestiem ir bungas, ar lampu iekšā. Viss spīd un ir forši. Un tas viss par ļoti labu cenu. Pat liepājniekiem patiktu. Interesanti, ka šai viesnīcai, kas pārstāv demokrātiskās viesnīcas, vērtējusm rangā ir 8.1, kas ļoti augsts. Un te tiešām ir ievesmojoši jauki. Kā arī bezvadu internets, kā pienākās.

Tad nu arlabunakti / labrīt. Uz atvadām viens īsteni roķīgs gabals. Īpaši domājot par Rīgas roka sirds Albertielas jaukajām atmiņām. Nu tad uz priekšu!



Heijaaa!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru