svētdiena, 2009. gada 13. decembris

13. decembris


Piektdienas vakars. Ir pagajushi paris meneshi, un satiekos ar diviem latviesu puisiem. Tada vietaa ko sauc par bruuveriju - proti vecas dzirnavas, kuram pirmaja stava ir izveidot baars. Priekshaa darzinsh ar galdinjiem. Tas viss pilns, pirmos divus mees arii aaraa, a ko ne? Sandijs un Zigis, abi grafiskie. Tad nu paplaapajam par to kaa buut. Vini parstav taadu jauno latviesu komunu, meedz ari satikties. Bet taa kaa es dzivoju otra pilsetas galaa..


a sestdien. Skaista, spozja saule un ir veess. To te sauc par Stokholmas laiku, jo tur taa, ka sauss, veess un saulains. dienas viduu kaut kur aizbraucu gar amstelu uz belgijas pusi ar Hermani. mazaki ciematinji, atkal taa lopu smaka, pabildeju aitas, piiiles, graavjus. runajot par gravjiem, ir taada liidziba par tiiro graavi un netiiro graavi. Kuraa bija lielaks udens liimenis?


vakara man te ballite ar vaacu (parsvaraa) studentiem. atkal otraa pilsetas galaa. bet nu Jims Morisons dziesma Caravan tachu teica - ""the west is the best"". Kas tur ko nesaprast? Pasakuma teema taada, ka iisti nav teema. Tad nu visu nedelju tam gatavojos un laavos. Tad Triine man aizlieneeja lielisku trushaadas jacinju. Kas sanaaca, redzams. Tikai iisti nevar saprast peec kaa izskatas - Sutanera vai pornoaktiera. Bet varbut Andreja Tarkovska? Visi jau man tuvi! heh

galvenais pasham pienjemt sevi, tad jau ir viegli. un ballite, protams, pacentusies bija tikai dazji. Tai skaitaa mana kolege Franci, kura pa 12 eiro bija iegadajusies kazu kleitu, mazliet parsuvusi, atkalinot rokas. Nu jaa.. taa nu tur ari dzivojamies lidz atnaca jauna diena.


te no radakcijas mazs fragments no darba materiala

1 komentārs: